November-special!

 
Vindagården.se erbjuder mina läsare en rabattkod under November på detta otroligt söta ”Dollhouse”, som fungerar både som ett dockhus & som en bokhylla!
 
Varje fack bär upp till 1010 kg, fack passande för vanliga tidskriftshållare i A4 format. Platt förpackning, viks enkelt ihop utan verktyg & är mycket stabilt. Fyra fack/rum som är ca 30 x 30 x 30 cm & passar även för barbiedockor upp till 30 cm. Den högkvalitativa lamineringen gör att ytan är nästan helt vattenavvisande & möjliggör en lätt rengöring (torr). Avrundade kanter så att barnet inte kan skada sig. Material: återvunnen tryckt kartong. Återvinningsbart, barn- och miljövänligt. Rekommenderas för barn från 3 år.
 

One thought on “November-special!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>